Nagoya Kft. - 2330 Dunaharaszti, Irinyi János u. 3/a.
Tel.: +36 24/526-026 Fax: +36 24/526-028 E-mail: nagoya@nagoya.hu
TCM FG25-E1 targonca CHL targonca Standard Tyres targonca gumiabroncs Pramac áramfejlesztő

TCM - 65 év tapasztalat

Japán legrégebbi targoncagyártó vállalata

A targonca megalkotását a valós raktári környezet ihlette, ezért megbízható, robosztus, egyénileg konfigurálható, és a speciális felhasználói igényekhez alakítható.
A széles termékválasztéka mindenkinek megoldást kínál a logisztikai, és raktározási folyamatainak megoldására.

CHL

Bemutatkozik az új H - széria!

Az új fejlesztéseknek köszönhetően a targonca rázkódása 20%-kal, a zajártalom 3 decibellel csökkent.
Az ergonómiai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek, ezért 45%-kal nagyobb teret alakítottak ki a kezelők számára, és a látószög is 20%-kal nőtt.
20%-kal nőtt a munkavégzés hatékonysága a kisebb fordulási sugárnak, a könnyebb kormányozhatóságnak, és a gyorsabb emelési sebességnek köszönhetően.

Standard Tyres

Megérkeztek Magyarországra a Standard Tyres gumiabroncsok!

A brazil Standard Tyres Dél-Amerika legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata.
Minden igényt kielégítő széles modellválaszték!
Több neves targoncagyártó hivatalos gumiszállítója Brazíliában.
A gumiabroncsok gyártása megfelel az ISO9001:2008 előírásainak.

Pramac

Az olasz Pramac cég 1966-óta gyártja a magas minőségű áramfejlesztőit.

Széles modellválaszték a hobbi vásárlóktól az ipari felhasználókig.
A Pramac generátorok jelentik a tökéletes megoldást bármilyen energiaellátási igény esetén.
- áramellátás, ahol a hálózat nem elérhető
- áram a munkához, háztartásokhoz,
  szórakozáshoz
Magyarországon a Nagoya Kft. a kizárólagos forgalmazója a Pramac termékeknek.

TCM többirányú tolóoszlopos targonca

A rendkívül ergonomikus és kényelmes RTF többirányú tolóoszlopos targonca szűk helyeken is képes hosszú vagy nagyméretű áruk és raklapok szállítására.
Az RTF maximálisan 9,7 méteres emelő magasságig alkalmas különféle terhek kezelésére. A minden irányban vezethető targonca 2,3-3 méter szűk folyosókon is kitűnően használható. Kitűnően gyorsul, 13 km/h maximális sebességet képes elérni és akkumulátora nagy teljesítményű, ezáltal intenzíven, maximális hatékonysággal működtethető.
Különféle ergonomikus tulajdonságai, például a TCM egyedi mini kormánykereke és az állítható, 18°-ban dönthető ülés mind az ismétlődő terheléses sérülések terén végzett független kutatás eredményei. A ProVision elvek alapján kialakított tökéletes kilátás minden irányba, a felső védőrács döntött rudai, a kilátást lehetővé tevő oszlop, a magasra helyezett vezetőülés és a választható tartozékok széles választéka együttesen garantálják a még jobb termelékenységet. Minden olyan vállalat számára tökéletes megoldás, mely a legjobb munkakörülményekre, gazdaságosságra és hatékonyságra törekszik.

Modell Teherbírás
(kg)
Tehersúlyponti
távolság (mm)
Szélesség
(mm)
RTF 200 2000 600 1744
250 2500 600 1744
TCM többirányú tolóoszlopos targonca

Főbb jellemzők:

A legmagasabb szintű hatékonyság

A legmagasabb szintű hatékonyság A TCM tolóoszlopos targoncák kialakításának minden eleme a termelékenység céljával jött létre.
A Soft-Stop finom leállítás technológiát alkalmazó precíziós oszlop és a tolóoszlop rendszer minden körülmények között biztosítja a kiváló stabilitást. Az oszlop döntése és az intuitív emelésvezérlők tovább javítják a rakodási és egymásra helyezési tulajdonságokat.
A gázpedál használható a haladási irány megváltoztatására, így a kezelő jobb kezével három hidraulikus funkciót kezelhet egyidejűleg.
A 48V-os erős AC-motor kiváló teljesítményt és 12,5 km/h végsebességet biztosít. A különböző felhasználói szintű PIN-kódos hozzáféréssel használható ATC3 számítógép megakadályozza az illetéktelen használatot.

Maximális hasznos üzemidő

Maximális hasznos üzemidő A TCM tolóoszlopos targoncákat úgy tervezték, hogy kevés és könnyen végrehajtható szervizelést igényeljenek.
A targonca CAN Bus technológiát alkalmazó ATC3 számítógépének segítségével a diagnosztizálás és szervizelés egyszerű és gyors, így maximális lesz a hasznos üzemidő.
Minden TCM targoncát az egyedi moduláris kialakítás elve alapján terveznek, ami javítja a minőséget és csökkenti a szükséges alkatrészek számát. Mobil szervizmérnökeinknek ezért csupán kevés cserealkatrészt kell magukkal vinniük, ennek köszönhetően az elsőre megjavított esetek aránya meghaladja a 95%-ot.