Nagoya Kft. - 2330 Dunaharaszti, Irinyi János u. 3/a.
Tel.: +36 24/526-026 Fax: +36 24/526-028 E-mail: nagoya@nagoya.hu
TCM FG25-E1 targonca CHL targonca Standard Tyres targonca gumiabroncs Pramac áramfejlesztő

TCM - 65 év tapasztalat

Japán legrégebbi targoncagyártó vállalata

A targonca megalkotását a valós raktári környezet ihlette, ezért megbízható, robosztus, egyénileg konfigurálható, és a speciális felhasználói igényekhez alakítható.
A széles termékválasztéka mindenkinek megoldást kínál a logisztikai, és raktározási folyamatainak megoldására.

CHL

Bemutatkozik az új H - széria!

Az új fejlesztéseknek köszönhetően a targonca rázkódása 20%-kal, a zajártalom 3 decibellel csökkent.
Az ergonómiai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek, ezért 45%-kal nagyobb teret alakítottak ki a kezelők számára, és a látószög is 20%-kal nőtt.
20%-kal nőtt a munkavégzés hatékonysága a kisebb fordulási sugárnak, a könnyebb kormányozhatóságnak, és a gyorsabb emelési sebességnek köszönhetően.

Standard Tyres

Megérkeztek Magyarországra a Standard Tyres gumiabroncsok!

A brazil Standard Tyres Dél-Amerika legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata.
Minden igényt kielégítő széles modellválaszték!
Több neves targoncagyártó hivatalos gumiszállítója Brazíliában.
A gumiabroncsok gyártása megfelel az ISO9001:2008 előírásainak.

Pramac

Az olasz Pramac cég 1966-óta gyártja a magas minőségű áramfejlesztőit.

Széles modellválaszték a hobbi vásárlóktól az ipari felhasználókig.
A Pramac generátorok jelentik a tökéletes megoldást bármilyen energiaellátási igény esetén.
- áramellátás, ahol a hálózat nem elérhető
- áram a munkához, háztartásokhoz,
  szórakozáshoz
Magyarországon a Nagoya Kft. a kizárólagos forgalmazója a Pramac termékeknek.

TCM komissiózó targonca

Alacsony emelésű komissiózó targoncák, melyek maximális teljesítményt biztosítanak a kiváló gyorsulásnak, nagy maximális sebességnek és lágy fékezésnek köszönhetően.
Az ergonomikus kezelőkar és az opcionális szervokormányzás biztonságos, egyenletes és megbízható használatot garantál.
A Friction Force rendszer optimalizálja a keréknyomást, ezzel garantálva a jobb tapadást és stabilitást.
A beépített számítógépen végrehajthatók a beállítások és a diagnosztika, így maximális lehet a hasznos üzemidő.
A LOL rögzített, alacsony platformmal, a LOD emelhető platformmal felszerelt.

Széles modellválaszték

Modell Teherbírás
(kg)
Emelési magasság
(mm)
Szélesség
(mm)
LOL 2000/2500 - 790
LOF 1200 950 790
LOC 1200 950 790
LOD 2000/2500 - 790
LOS 2000 900 790
HOM 1000 2900 950
HOH 1000 5300 950
HOC 1000 6200 1070
HOS 1000 8250 1170
EOM 100 1000 3400 810
TCM EOM komissiózó targonca TCM HOS magasemelésű komissiózó targonca TCM HOM magasemelésű komissiózó targonca TCM LOC alacsony emelésű komissiózó targonca TCM LOD alacsony emelésű komissiózó targonca TCM LOF alacsony emelésű komissiózó targonca TCM LOL alacsony emelésű komissiózó targonca TCM LOL alacsony emelésű komissiózó targonca TCM LOS alacsony emelésű komissiózó targonca

Főbb jellemzők:

Ergonomikus kormányzás

Ergonomikus kormányzás A motorkerékpár kormányához hasonlító opcionális karral a kezelőnek csak minimális mozgást kell végeznie, és a targonca összes funkcióját egyetlen egységről szabályozhatja. A kezelő a targonca mellett sétálva is végrehajthatja a műveleteket.

Biztonságos és termelékeny

Biztonságos és termelékeny Az első és második szintű komissiózáshoz ideális LOF és LOC targoncák optimális termelékenységet biztosítanak. Az egyenletesen üzemelő és nagy teljesítményű motorok kiváló gyorsulást, nagy emelési/süllyesztési sebességet és 12 km/h haladási sebességet tesznek lehetővé.
A Friction Force technológia maximális keréknyomást biztosít a talajon a jobb tapadás és stabilitás érdekében, a hatékony munkavégzést pedig a platform magasságának gyors állítása segíti. Az egyedi, opcionális SSS stabilitási rendszer kiválóan ötvözi a biztonságot az egyenletes üzemeléssel és a maximális hatékonysággal.
A targonca számítógépét csak jelszó megadása után lehet használni, így megakadályozható az illetéktelen használat, és a kezelő tapasztalatának és a terhelésnek megfelelően állíthatók a használati paraméterek. A fedélzeti diagnosztika segít a hibák gyors megtalálásában.

Kényelmes munkavégzés

Kényelmes munkavégzés A tágas és akadálymentes vezetőfülke párnázott padlóval és a két oldalon elhelyezhető opcionális kezelőszervekkel segíti a maximális termelékenységet. A fülkébe a mindössze 255 mm-es fellépési magasságnak köszönhetően nagyon könnyű beszállni.
A kiváló ergonómiai tulajdonságok és a nagy emelési/haladási hatékonyság teszi a HOM komissiózó targoncát kiváló választássá maximálisan 4,5 méteres emelési magasságú feladatok elvégzésére.
A biztonság és a kezelhetőség előtérbe helyezésével a HOM kiemelkedő stabilitást és teljesítményt garantál. Tágas fülkéjével, alacsony fellépési magasságával, párnázott padlójával, ergonomikusan elhelyezett kezelőszerveivel és változtatható magasságú villáival a HOM targonca könnyű használatot és nagy teljesítményt biztosít szabad haladású üzemmódban.
Vezetősínes folyosókon teljes sebességgel használható, maximális emelési magassággal és maximális teherbírással. A jó gyorsulási képesség nagy átlós sebességgel és automatikus fékezéssel párosul.

„Ujjhegy” vezérlés

„Ujjhegy” vezérlés A biztonságos és kényelmes üzemeltetésről gondoskodik az ujjheggyel vezérelhető precíz szervokormányzás, az egyszabályozós előre/hátra haladás, az egyenletes, fokozatmentes fékezés.