Nagoya Kft. - 2330 Dunaharaszti, Irinyi János u. 3/a.
Tel.: +36 24/526-026 Fax: +36 24/526-028 E-mail: nagoya@nagoya.hu
TCM FG25-E1 targonca CHL targonca Standard Tyres targonca gumiabroncs Pramac áramfejlesztő

TCM - 65 év tapasztalat

Japán legrégebbi targoncagyártó vállalata

A targonca megalkotását a valós raktári környezet ihlette, ezért megbízható, robosztus, egyénileg konfigurálható, és a speciális felhasználói igényekhez alakítható.
A széles termékválasztéka mindenkinek megoldást kínál a logisztikai, és raktározási folyamatainak megoldására.

CHL

Bemutatkozik az új H - széria!

Az új fejlesztéseknek köszönhetően a targonca rázkódása 20%-kal, a zajártalom 3 decibellel csökkent.
Az ergonómiai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek, ezért 45%-kal nagyobb teret alakítottak ki a kezelők számára, és a látószög is 20%-kal nőtt.
20%-kal nőtt a munkavégzés hatékonysága a kisebb fordulási sugárnak, a könnyebb kormányozhatóságnak, és a gyorsabb emelési sebességnek köszönhetően.

Standard Tyres

Megérkeztek Magyarországra a Standard Tyres gumiabroncsok!

A brazil Standard Tyres Dél-Amerika legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata.
Minden igényt kielégítő széles modellválaszték!
Több neves targoncagyártó hivatalos gumiszállítója Brazíliában.
A gumiabroncsok gyártása megfelel az ISO9001:2008 előírásainak.

Pramac

Az olasz Pramac cég 1966-óta gyártja a magas minőségű áramfejlesztőit.

Széles modellválaszték a hobbi vásárlóktól az ipari felhasználókig.
A Pramac generátorok jelentik a tökéletes megoldást bármilyen energiaellátási igény esetén.
- áramellátás, ahol a hálózat nem elérhető
- áram a munkához, háztartásokhoz,
  szórakozáshoz
Magyarországon a Nagoya Kft. a kizárólagos forgalmazója a Pramac termékeknek.

Híreink

 

Lóerők Éjszakája

2016-06-11

Lóerők Éjszakája 2016

Programtervezet:
- Éjszakai Gyorsulási Futam 402m (OB / DDR)
- Éjszakai Drift PRO / SemiPro kategóriákban
- Drift taxi korlátozott számban (max 20 fő)
- Carstyling autószépségverseny (Forgószínpaddal)
- Ford Majális (Országos Ford találkozó)
- Országos Volvo találkozó
- Kamion találkozó (gyorsulás, drift és szlalom)
- Rc Drift
- Autó mérlegelés
- Meglepetés!


Sebesség Fesztivál

2016-04-10

Sebesség Fesztivál 2016


Faraone bemutató

2016-04-01

Személyemelő és komissiózó targoncákFaraone személyemelő és komissiózó targonca bemutató

 Személyemelő és komissiózó targonca bemutató


Kicsit megcsúszott a hátulja - Bauer Bence driftel (SportVerda)

2016-01-21

Bauer Bence (Mercedes), a Markom Racing Team versenyzője Magyarország egyetlen 60 perces autós műsorában (Markom Nap 2015).
A SportVerda stúdióban: Sütő Enikő, Köböl Anita, Tordai István (2015. Október).

Karácsonyi hangulatban

2015-12-18

Karácsonyi hangulatban


Mercedes C 600 V12 Drift - Amon Oliver - MRT

2015-10-06

Végső összecsapás

2015-09-19

Végső összecsapás 

- Drift Országos Bajnokság

- Gymkhana Országos Bajnokság 

- Rally edzés, Kamion Gyorsulás

- Márkatalálkozók, AutószépségversenyCola Trans Gymkhana Fesztivál

2015-07-11

Cola Trans Gymkhana Fesztivál

-Gymkhana Kings Európa Bajnokság

-Gymkhana Országos Bajnokság

-Motokhana Magyar Premier Lóerők éjszakája

2015-06-06

Lóerők éjszakája drift bajnokság

Drift bajnokság, gymkhana bemutató!

A nagy összecsapás...A gyorsulás ünnepe

2015-05-01

A gyorsulás ünnepe

Gyorsulási verseny május 1-én Taszáron gyorsulási futammal, autó szépségversennyel, kerékcsere versennyel és számos meglepetéssel.Sebesség Fesztivál

2015-04-11

A Drift autósport vitathatatlanul az egyik leglátványosabb autósport, ahol a pilóták óriási sebességgel dobják keresztbe versenyautóikat és tartják kontrolált csúszásban egymástól akár pár centire.

A tököli drift arénában a kijelölt tempós aszfaltos nyomvonalon minden mozzanatot végig tudunk követni, ráadásul a fejlesztéseknek köszönhetõen nem csak a lelátókról, hanem egy újonnan kialakított emelvényről is szurkolhatunk majd kedvenceinknek. A kétnapos rendezvény rengeteg programmal bővelkedik.

Sebesség fesztivál Ünnepélyes telephely megnyitó a NAGOYA Kft-nél

2014-06-13

Gazdasági válságkezelésből jelesre vizsgázott a Nagoya Kft., aki EU-s támogatással sikeresen fejleszteni tudta telephelyét és ezzel 17 új munkahelyet is teremtett.

Az 1992-ben alakult, targoncák javításával, alkatrészellátásával és bérbeadásával foglalkozó társaság a folyamatos innovációknak köszönhetően tudta piaci részesedését megtartva továbbiakat szerezni.

A válság legyőzéséhez innovatív ötletekre volt szükség. Ilyen például az az egyedülálló kezdeményezés, hogy targoncáinkat kezelővel együtt lehet bérelni, illetve az esetleges fennakadások elkerülése miatt, igény- és megfelelő számú targonca esetén, akár szervizbázist is kialakítunk ügyfeleink telephelyén.

Célunk a nagyszabású telephely-bővítési programmal az elért pozícióink erősítése, megtartása volt, amelyek tudjuk, hogy csak folyamatos fejlesztéssel valósítható meg. Így nem csak a meglévő ügyfeleinkkel mélyülhetnek el üzleti kapcsolataink, de a piac „tisztulása" miatt keletkező piaci résekbe is be tudunk hatolni, az itt felmerülő igényeket is ki tudjuk elégíteni." - mondta Horváth Béla ügyvezető.
Nagoya Kft. ünnepélyes megnyitó
A vállalkozás az új Széchenyi Terv Közép Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott és támogatást nyert projektje keretében egy 1 012 m2-es alapterületű üzemcsarnokkal és irodával bővítette korábbi egységét, amely EU-s forrás bevonásával, a teljes beruházási 
költség 40%-os társfinanszírozásával valósult meg. 

„A közel 176 millió forintos beruházásnak - melybõl 37 millió forint vissza nem térítendő támogatás - köszönhetően szervizszolgáltatásunk jelentős mértékben fejlődött, hatékonyabb működést, rövidebb határidőket érhetünk el, melyek eredményeként csökken a szerelési idő, könnyebb lesz az alkatrészek szállítása, rendszerezése, tárolása. A technológiai megújulás nemcsak a műszerekre, eszközökre vonatkozik. A modern szerelőcsarnokkal a cég fajlagos energiafelhasználása várhatóan 15-20 százalékkal csökkenhet." - folytatta Horváth Béla a Nagoya Kft. ügyvezetője. 

A vállalkozás tavalyi árbevétel 950 millió forint volt, de a nagyobb volumenű forgalomból idén további 5-10%-os árbevétel növekedés várható, és remélhetőleg ez hosszú távon is emelkedni fog.

A vállalkozás a fejlesztésnek köszönhetően a jelenlegi 46 fős létszámot is bővíteni tudja, hiszen a megnövelt területen 17 új munkahelyet hoznak létre. A pozíciók megtartásához újabb és újabb fejlesztésekre van szükség, így már tervezik a szervizközpont további bővítését.

A Nagoya Kft. a fejlesztést, a szakmai elképzelésen alapuló folyamatos változtatást helyezi előtérbe. Fejlesztései koncepciója a pontos tervezés, alaptőke, piackutatás. Mindezek elengedhetetlenek a források elnyeréséhez. Azonban a sikeres pályázatokhoz profi pályázatíró cég bevonására is szükség van. Ennek tudatában a Nagoya Kft. vezetősége és munkatársai a társaság által forgalmazott, széles termékpalettával bíró TCM targoncák értékesítése során is ajánlja ügyfelei részére a pályázatírást.

A sikerrel zárult fejlesztéseket reális tervezés, pályázati- és támogatás menedzsment, pontos elszámolás előz meg, melyben Intézetünk biztos partneri hátteret biztosít, az elnyert támogatási összeg gyors, időben történő lehívását szem előtt tartva.

Büszkék vagyunk rá, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk a Nagoya Kft. sikerességéhez. " - mondta Tóth Ádám Ferenc az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet ügyvezetője.

A vállalkozás cégcsoportjába tartozó Cola Trans Fuvarozási és Szolgáltató Kft. is több sikeres Európai Uniós pályázati forrást nyert már az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet segítségével.

A társaság 2009-2014. év között a dunaharaszti és a zalaszentgróti telephelyére összesen több, mint 128 millió forintnyi megítélt támogatásban részesült, melyek technológiai fejlesztéseket voltak hivatottak támogatni. Ezzel a cégcsoport két sikeres vállalkozása összesen közel 170 millió forint értékben nyert vissza nem térítendõ támogatásokat fejlesztéseik megvalósítására.
 
Forrás: www.european.hu 


Válság után tisztult a targoncapiac

2014-03-05

Targonca a Nagoya Kft. telephelyén
Innovatív ötletekre is szükség volt a válság legyőzéséhez. Ilyen például az az egyedülálló kezdeményezés, hogy kezelővel együtt is lehet targoncát bérelni – állítja Krasnyánszki Sándor, a Nagoya Kft. mûszaki vezetõje.

A cég, amelynek fő profilja a targoncák szerelése, bérbeadása, nemrég fejezett be egy nagyszabású telephely-bővítési programot. Összesen 37 millió 990 ezer forintos támogatást nyertek EU-s pályázaton, amely a teljes beruházási összeg 40 százaléka. Így sikerült egy 1014 négyzetméteres alapterületű acél üzemcsarnokkal bővíteni a korábban túlzsúfolt egységet.

A beruházás csökkenti a szerelési időt, könnyebb lesz az alkatrészek szállítása, rendszerezése, tárolása. A technológiai megújulás nemcsak a műszerekre, eszközökre vonatkozik.

A modern szerelőcsarnokkal a cég fajlagos energiafelhasználása 15-20 százalékkal csökken. A társaságnál a jelenlegi 46 fős létszámot bővítik, a megnövelt területen 17 új munkahelyet hoznak létre.

A cég tavalyi árbevétele 1,19 milliárd forint volt, idén 5-10 százalékos növekedést várnak. A fejlesztés révén új piaci területek is megnyílnak a társaság előtt. A pozíciók megtartásához újabb és újabb fejlesztésekre van szükség, már tervezik a szervizközpont további bővítését, amelyhez szükség lesz újabb technikusok szerződtetésére is.

Forrás: www.logisztika.com

 Gymkhana

2012-12-10